iRepair service centre

Valby afdeling

Valby Langgade 68

2500 København

Helsingør afdeling

Stengade 12

3000 Helsingør

Om iRepair

Hos iRepair er vi eksperter i reparation af alt fra: iPhones, iPads, iPods, og Mac computere. Hos os er du altid garanteret et højt, professionelt serviceniveau uden lange ventetider. Så hvis du er på udkig efter branchens mest erfarne og kompetente teknikere, som tilmed altid har fokus på at yde det bedst mulige serviceniveau, så er du kommet til det helt rette sted.

Reparationer af iPhones

Èn af vores spidskompetencer er reparation af iPhone . Vi har mange års erfaringer i at reparere alle generationer af iPhones , og derfor er din iPhone- uanset generation – i sikre hænder hos os. Vi reparerer og udskifter bl.a. rigtig mange iPhone 7 og iPhone 6 skærme. Skærmen på iPhones går relativt nemt i stykker, hvis man taber dem uheldigt, og derfor reparerer vi rigtig mange defekte iPhone skærme.

Reparationer af computere

Hos iRepair har vi – som sagt – også fokus på reparationer og service af Mac computere. Vores garvede eksperter kan være behjælpelige med alt fra: udskiftning af RAM, optimering af ydeevne, udskiftning af harddisk, reparation af strømforsyning, sikkerhedskopiering og meget andet. Vi har med andre ord de nødvendige kompetencer til at udføre et yderst bredt spektrum af reparationer inden for alle slags Mac computere – derfor kan du trygt aflevere din computer på et af vores 2 værksteder.

Værksteder med fokus på elektronisk sikkerhed

På vores 2 værksteder i Valby og i Helsingør har vi kontinuerligt fokus på sikkerheden af dit elektronik. Begge vores værksteder er ESD-sikrede, hvorfor dit elektronik er sikret mod statisk elektricitet. Elektronik er særligt følsomt over for statiske udladninger – og noget elektronisk udstyr tager allerede skade ved 30 volt. Men da begge vores værksteder er beskyttet mod statisk elektricitet, er dit elektronik heldigvis i sikre hænder.

Begge vores værksteder er centralt placeret i henholdsvis Helsingør og i Valby, hvor du kan komme forbi med din defekte mobil, computer mv. Du har også mulighed for at sende dit elektronik til vores værksted i Valby. Når vores teknikere er færdige med reparationen, vil du modtage en faktura fra os, hvorefter vi sender varen retur til dig.

Tag kontakt til os i dag på: 70 777 330 eller udfyld vores kontaktformular.

Copyright 2010 - 2017 iRepair