Express Service


iRepair har altid været synonym med hurtig og effektiv reparation af mobile enheder og vi bestræber os altid på, at du kan have din enhed tilbage så hurtigt som muligt.
Vi må også bare erkende at vi til tider har rigtig travlt og at der opstår kø.
Derfor tilbyder vi nu muligheden for at springe køen over, mod et mindre Express Service gebyr.
Det betyder at vi smider alt vi har i hænderne, for at have din reparation eller diagnose klar så hurtigt som muligt.Express Service

Klar eller gratis

Skulle vi mod al forventning ikke have din enhed klar eller fejlsøgt inde for den aftalte tid, opkræver vi dig ikke for express gebyret, dvs. du er kommet foran køen helt gratis. Du kan læse mere om vores iPhone, iPad og Computer Express ved at vælge kategori nedenfor.

Express kan tilkøbes på alle reparationer, men i et begrænset omfang og vi forbeholder os retten til ikke kunne tilbyde express service.

Skal man købe express service for time service?

Nej, Vi kan stadig lave reparationer på 1 time, selvom du ikke tilkøber Express service. Express service er til perioder hvor reparationskøen, giver ventetider på 2-3 timer ved f.eks. iPhone reparationer.
Selvom du ikke tilkøber Express Service, bestræber vi os altid på at du kan have din enhed færdig hurtigt og vi sender en SMS til din gratis låne telefon.


Vælg Express Service for at læse mere
Copyright 2010 - 2017 iRepair