Computer Express Service

Vil du springe reparationskøen over?
Vælg vores Computer Express Service.

Hvis du skal bruge din computer hurtigt og ikke kan vente på at vores tekniker kommer til din sag, kan vi tilbyde Computer Express Service.
På nuværende tidspunkt kan vi have din Computer reparation eller fejlsøgning klar efterfølgende dag kl. 16
Med tilvalget af Express Service, rydder en tekniker sit bord for at påbegynde din reparation, så snart den lander på værkstedet.
Dette betyder at vi inden for maksimalt 4 timer har fundet fejlen på din computer og hvad der skal til for at løse denne. Når du har godkendt pris og løsningsforslag, vil yderligere reparationstid tilkomme.Computer Express Service

Computer Express Service ved reparation

Hvis vores tekniker ikke skal søge efter en fejl først, men kan påbegynde en reparation med det samme, så som batteri skifte, skærm skifte, udskiftning af Harddisk osv.
Kan en Computer Express Service være klar på den angivne reparationstid, som du finder på reparationstype siden. Vi kan f.eks. have udskiftet tastaturet på din MacBook Pro Retina på kun 4 timer eller hvad med en opgradering til SSD i din iMac på 2 timer.

Er din reparation eller fejlsøgning ikke klar på den aftalte tid, slipper du for at betale for express servicen, men er stadig kommet foran køen.

**Vi forbeholder os retten til ikke at tage imod Computer Express Service.
Computer Express ServiceReparationstid
Se Reparation

Pris
400 kr.


Vælg model for at se reparationstid
Copyright 2010 - 2017 iRepair