iPad Express Service

Hvor længe kan du undvære din iPad?
Forkort ventetiden med iPad Express service.

Når du indleverer din iPad til reparation på vores værksted i Valby eller Helsingør, bestræber vi os altid på at du har din iPad retur så hurtigt som muligt. Det betyder at vi ved størstedelen af vores reparationer, har din iPad klar dagen efter indlevering ca. Kl. 16.
Dette skyldes at vores iPad reparationer er utroligt populære og en reparation i gennemsnit tager 4 timer.
Hvis du f.eks. bruger din iPad i arbejdet og dagen efter ikke er en mulighed for dig, kan vi tilbyde en iPad Express Service. Med tilvalg af Express Service, springer du køen over og din iPad er 1. Prioritet fra den rammer vores værksted og til du har den retur igen.
Tilkøbet af iPad Express Service betyder at vi kan have din iPad klar inden for den aftalte tid** som du finder på reparationssiden. Du kan vælge din iPad model nedenfor for at se alle vores iPad reparationer.iPad Express Service

iPad Express Service ved fejlsøgning

Skal din iPad til fejlsøgning og fejlen ikke er ligeså åbenlys som et smadret glas, kan vi også tilbyde Express fejlsøgning inden for maksimalt 4 timer. Her skal du dog være opmærksom på, at en eventuel reparationstid vil blive tillagt efter fejlen er fundet.
For at kunne tilbyde Fejlsøgning inden for 4 timer, kræver det at din iPad ikke har været repareret tidligere på et andet Værksted, da vi ofte møde alternative limningsmetoder der forsinker vores proces.

Skulle vi mod al forventning ikke have din reparation eller fejlsøgning klar inden for den aftalte Express tid, betaler du ikke for Express servicen, men nyder stadig godt af at være kommet foran køen.

** Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde iPad Express service.
iPad Express Service – Spring køen overReparationstid
Se Reparation

Pris
250 kr.Vælg model for at se reparationstid
Copyright 2010 - 2017 iRepair