iPhone Express Service

Kan du vente hvis der skulle være kø?
Det behøver du ikke med iPhone Express service.

Vi bestræber os altid på at have din iPhone Reparation klar inden for 1-2 timer, hvilket i de fleste tilfælde også er muligt. Vi oplever dog tidpunkter hvor vores kunder skal acceptere længere reparationstider og for mange kan det være svært at skulle undvære telefonen i længere tid.
Vi har derfor indført en iPhone Express service, hvor du kan springe køen over og vi smider alt vi har i hænderne for dig.
Express findes i et begrænset antal**, for stadig at kunne overholde vores aftaler med andre kunder, hvilket er utroligt vigtigt for os.iPhone Express Service

Hvor hurtigt går iPhone Express Service?

Hvor lang tid en Express reparation tager afhænger af reparationens omfang og kan ses på den angivne reparationstid.
På iPhone 7 skærm reparation, har vi en reparationstid på 1 time og du kan derfor forvente dig at din iPhone er klar på 1 time.

Afleverer du din iPhone til en fejlsøgning, hvor vi først skal undersøge hvad der skal repareres, kan vi tilbyde en iPhone Express service på maksimalt 1 time.
Det betyder at inden for 1 time har lokaliseret fejlen og sendt dig et tilbud. Reparationstiden indgår dermed ikke i Express fejlsøgningen, men kommer oveni.

Skulle vi mod al forventning ikke blive færdig med reparationen eller fejlsøgningen inden for den angivne tid, betaler du ikke for Express på trods af du er kommet foran køen.

** Vi forbeholder os retten til ikke at tilbyde Express Service.iPhone Xpress Service – Spring køen overReparationstid
Se Reparation

Pris
200 kr.


Vælg model for at se reparationstid
Copyright 2010 - 2017 iRepair