iPad 9.7" 4. Gen (2012)

Er du ejer af en iPad 4? Men opfører den sig ikke længere helt optimalt? Hos iRepair kan vi reparere din iPad 4, så den igen fungerer, som den skal. Vi har repareret flere tusind forskellige iPads – herunder iPad 4 – og derfor er vi yderst garvede inden for reparationer af iPad 4.

Fra vores 2 ESD-sikrede værksteder i Valby og Helsingør foretager vi alle vores reparationer. Her har vi udelukkende uddannede teknikere tilknyttet, som alle besidder de rette kompetencer til at kunne reparere din iPad 4 – og det er uanset hvad der er i vejen med den.

Vores teknikere anvender desuden specialdesignet iPad-værktøj, som er skræddersyet til reparationer af iPads. Vi bruger desuden kun originale dele, ligesom at vi altid lukker din iPad 4 sammen igen med original tape. Vælg din reparation nedenfor, hvor du også kan finde yderligere information om pris mv.

Tag kontakt til os
Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPad Air. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 4 resultater

Reparationer