iPad Air 9.7" (1. Gen)

Ejer du en iPad Air, som ikke virker tilstrækkeligt længere? Så er du heldigvis kommet til det rette sted. Hos iRepair sørger vi nemlig for, at din iPad Air igen virker så god som ny. Vores uddannede teknikere er yderst erfarne inden for alle typer af reparationer af iPad Air, og vi har repareret rigtig mange iPad Air tablets på vores 2 ESD-sikrede værksteder i Helsingør og Valby.

I gennemsnit tager vores iPad reparationer kun 4 timer, hvorfor du ikke skal undvære din iPad Air i alt for lang tid. Hos iRepair får du desuden op til 2 års garanti på vores udførte reparationer. Vi bruger desuden kun originale dele, ligesom at vi altid lukker din iPad Air sammen igen med originalt tape.

Hvis du ikke lige bor i nærheden af én af vores 2 værksteder i enten Helsingør eller Valby, så har du også mulighed for at sende din iPad Air ind til vores værksted i Valby. Herefter vil vi sende den retur, så snart den er lavet.

Tag kontakt til os
Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPad Air. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 10 resultater

Reparationer