iPad mini 7.9" (2. Gen)

Har din iPad mini 2 brug for en kærlig hånd? Måske har du softwarerelaterede problemer, hvis din iPad er begyndt at genstarte eller lukke dine apps ned. Måske er skærmen gået i stykker, eller også er der nogle af knapperne, der ikke virker.

Uanset hvilken type reparation din iPad mini 2 har brug for, kan vi hos iRepair reparere den, så du ikke skal ud og bruge en formue på en ny iPad. Er du i tvivl om, hvad der er i vejen med din iPad mini 2, kan vi også, ved hjælp af en fejlsøgning eller en væskeskade undersøgelse, identificere fejlen og tilbyde den rette reparation.

iPad mini 2 findes med en kapacitet på hhv. 16, 32, 64 og 128 GB. Hos iRepair er vi førende inden for reparation af iPads og kan reparere alle modeller. Vores uddannede teknikere udfører reparationen på vores ESD værksted med værktøj, som er specielt udviklet til iPads.

Vores butikker ligger i Valby og Helsingør, og har du ikke mulighed for at komme ud til os, kan du nemt indlevere din iPad mini 2 til vores værksted med postforsendelse, og så håndterer vi reparationen inden for 24 timer.

Tag kontakt til os
Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPad mini 3. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.
.

 

Viser alle 7 resultater

Reparationer