iPad mini 7.9" (3. Gen)

Virker din iPad mini 3 ikke, som den skal? Har du problemer med dine apps, eller er skærmen gået i stykker? Uanset hvad der er i vejen med din iPad mini 3, kan vi hos iRepair hjælpe dig med at finde den rigtige reparation, så du ikke skal ud og bruge en formue på en helt ny iPad.

En iPad mini 3 findes med en kapacitet på hhv. 16, 64 eller 128 GB. Modelnummeret kan du se på bagsiden, og en iPad mini 3 kan fås med modelnumrene A1599 og A1600. Vi kan reparere din iPad mini 3, uanset hvilken model og modelnummer den har.

Vores uddannede teknikere har flere års erfaring med reparation af iPads og kan klare de fleste reparationer på få timer, så du kan få din iPad med hjem igen samme dag eller dagen efter.

Vores butikker ligger i Valby og Helsingør, og bor du ikke lige i nærheden, kan du også nemt vælge at sende din iPad til vores værksted i Valby. Vores teknikere kan klare reparationen inden for 24 timer ved postforsendelse.

Tag kontakt til os
Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPad mini 3. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 3 resultater

Reparationer