iPhone 7 Højttaler

£500.00

Ørehøjttaler

Har du tit problemer med dårlig lyd, når du taler i telefon? Og har du ligeledes svært ved at høre, hvad modparten siger, som du snakker i telefon med? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det højst sandsynligt fordi, at din ørehøjttaler er blevet defekt. Hos iRepair kan vi heldigvis nemt fikse det, ved at skifte ørehøjttaleren på din iPhone 7.

Bundhøjttaler

Derudover kan det også være, at din bundhøjttaler er defekt. Så kan modparten, som du snakker i telefon med, eksempelvis ikke høre hvad der bliver sagt, ligesom at der heller ingen lyde kommer fra bundhøjttaleren. Hos iRepair kan vi imidlertid skifte den defekte bundhøjttaler med en ny, så du igen får det fulde udbytte af din iPhone 7. Vores værksteder i Valby og i Helsingør er antistatiske, så elektricitet ikke går ind og beskadiger diverse andre komponenter på din iPhone 7.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone 7. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på: +45 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,

Bundhøjtaler til iPhone 7

Reparationstid
1 time

Garanti
6 måneder

Pris
500 kr.


Ørehøjtaler til iPhone 7

Reparationstid
1 time

Garanti
12 måneder

Pris
500 kr.

Beskrivelse


* Den angivne tid er vejl. og beskriver hvor lang tid reparationen tager. Der kan derfor forekomme længere ventetid ved kø.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPhone 7 Højttaler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *