iPhone Batteri Reparation


Har du problemer med din iPhone’s batteri? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos iRepair udfører vi iPhone Batteri Reparation på vores værksted i Valby og Helsingør.
Vi benytter os kun af Originale iPhone batterier og originalt monteringstape, eftersom dette giver det bedste resultat, både når det gælder batterilevetid henover en dag, samt holdbarhed.

På alle der ønsker at skifte batteri i deres iPhone, udfører vi en batteri test og med vores speciel udviklet software kan vi inden for 30 sek. tjekke batteriets kapacitet.
Vi anbefaler 24 timers test til alle batteri skift, da strøm problemer kan skyldes andre dele på telefonen.
Vi siger dog som standard, at iPhones med en batteri kapacitet under 80%, har stor sandsynlighed for fejl på batteriet og et er specielt i disse tilfælde hvor en iPhone batteri Reparation kan gøres mens du venter.

Hvis du stadigvæk oplever problemer efter batteri skiftet, kan du indlevere din iPhone til 24 timers test mod rest betaling op til den gældende pris på din model.

Apple har i starten af 2018 undskyldt i et offentligt brev til sine brugere, for deres kommunikation omkring den nye strømsparefunktion i iOS 11.2. Funktionen har medført at telefonen bliver langsommere, da den den tilpasser ydeevnen til batteriets tilstand og batteri procent. iPhone Batteri Reparation gennem Apple tager 5-7 dage ved indsendelse gennem Apple’s hjemmeside.
Nedenstående pris på iPhone batteri gælder for iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE.

Har du en anden model kan du finde din pris ved at trykke på din model længst nede på siden.

iPhone Batteri reparation


Originalt Batteri til iPhone på 1 time


Reparationstid
1 time*

Pris
350 kr.


Copyright 2010 - 2017 iRepair