iPhone 4S

Fungerer din iPhone 4S ikke længere helt optimalt? Hos iRepair kan vi reparere din iPhone 4S, så den igen fungerer upåklageligt. Vi har repareret flere tusind forskellige iPhones – og iPhone 4S er her heller ingen undtagelse.

På vores 2 ESD-sikrede værksteder – i Valby og Helsingør – reparerer vi din iPhone med fokus på sikkerhed, grundighed og perfektion. Vi har kun dygtige, uddannede teknikere tilknyttet, som alle har en masse erfaring med at reparere iPhones.

Vores reparationer tager i gennemsnit 1 time, og derfor kan du hurtigt have din iPhone 4S tilbage igen. Derudover tilbyder vi op til 2 års garanti på vores udførte reparationer. Hvis du ikke lige bor i nærheden af én af vores 2 værksteder, så har du også mulighed for at sende din defekte iPhone 4S med posten ind til vores værksted.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone 4S. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Kontakt os på +45 70 777 330 eller udfyld vores kontaktformular.

 

Viser alle 11 resultater

Reparationer