iPhone 8 Plus

Har du problemer med din iPhone 8 plus? Har du tabt den eller opfører den sig bare mærkeligt? Lige meget hvad problemet er, så kan vi hos iRepair,reparere din iPhone 8 plus. Vi har mange års erfaring og foretaget flere tusind reparationer, så du kan være sikker på et, godt resultat.

Er du i tvivl om, hvad din telefon fejler, kan vores uddannede teknikere, altid lave en fejlsøgning og finde ud af præcis hvad løsningen er til dit problem. Du er derfor meget velkommen til, at kigge forbi en af vores to værksteder, i Valby eller Helsingør, hvis du har problemer med din iPhone 8 plus. Har du ikke mulighed for det, kan du altid sende din telefon til os med posten.

Hos iRepair bruger vi kun, de allerbedste reservedele til vores reparationer. Vi tester dem løbende, for at sikre os de fortsat er af bedste kvalitet. På den måde kan vi stå 100% inde for de reparationer vi foretager. Derudover give vi op til 2 års garanti på alle udførte reparationer.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone 8 plus. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Kontakt os på +45 70 777 330 eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 11 resultater

Reparationer