iPhone Xs Max

Har du problemer med din iPhone Xs Max? Har den fået fysisk skade, væske skade eller virker den lige pludselig ikke, som den burde. Ligegyldigt hvilket problem din iPhone Xs Max har, er den i erfarne og sikre hænder hos iRepair, da vi har mere end 100.000 reparationer i bagagen.

Hos iRepair har vi høje krav til standarden, for det arbejde vi udfører for vores kunder. Derfor har vi sikret begge vores værksteder, Valby og Helsingør, mod statisk elektricitet, så din iPhone Xs Max er beskyttet. Ydermere er vores teknikere specialister i reparation af forbrugerelektronik og bruger desuden kun de allerbedste reservedele. Vores reparationer tager i gennemsnit 1 time, så du skal ikke undvære din iPhone Xs Max i lang tid.

Du har som kunde, hos iRepair, op til 2 års garanti på din reparation. Har du ikke mulighed for at komme forbi en af vores værksteder, i Valby eller Helsingør, kan du blot sende din iPhone Xs Max til os med posten.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone Xs Max. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Kontakt os på +45 70 777 330 eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 11 resultater

Reparationer