iRepair Helsingør

Hos iRepair i Helsingør har vi specialiseret os i reparationer af alt fra: iPhones, smartphones, iPads, iPod, Mac og PC. Så hvis du er på udkig efter dygtige teknikere i Helsingør og omegn, så er det iRepair, du skal tage kontakt til.

Mobil reparation Helsingør

Vores spidskompetencer er reparation af mobiltelefoner; nærmere betegnet iPhones og andre smartphones generelt. Du kan derfor være sikker på, at ligegyldigt hvilken mobiltelefon du har, så er vi i stand til at reparere den – uanset om iPhonen har fået en teknisk fejl eller en fysisk skade. De mest hyppige reparationer er skærm reparationer på iPhone 7 og iPhone 6 – typisk fordi folk taber dem, uden at de har sat et cover på.
Du kan se alle vores reparationer på mobil og tablet her. Klik på den model du har, og se hvilke slags reparationer vi kan foretage til lige præcis din iPhone. Hvis du ikke har en iPhone, så kan vi selvfølgelig også reparere din smartphone.

Computer reparation Helsingør

Udover reparationer af iPhones og smartphones, tilbyder vi – som sagt – også vores kunder reparationer af deres PC, Macbook, iMac osv. Vi udfører alt fra udskiftning af skærm, software fejl, batteriskifte og meget andet.

Se alle vores PC og Mac reparationer her.

Vi tilbyder den bedste service hos iRepair Helsingør

Mange af vores nye kunder får vi bl.a. fra anbefalinger fra tidligere kunder. Vi tror, det skyldes, at alle vores teknikere er uddannede, som hurtigt og effektivt udbedrer fejlen på det givne stykke elektronik, som de reparerer. De allerfleste reparationer klarer vi nemlig i gennemsnit på 1 time, og derfor kan du hurtigt regne med at have din iPhone, iPad, PC
mv. tilbage igen. Enkelte reparationer vil dog tage længere tid end 1 time, og derfor skal du altid tjekke den vejledende reparationstid for netop din reparation. Alle vores teknikere er desuden meget erfarne og grundige i deres reparationer.

Du er altid velkommen hos iRepair.

Vi ligger Stengade 12, 3000 Helsingør. Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os via kontaktformularen til højre eller ringe på 70 777 330

Parkeringsforhold

Omkring vores butik i Stengade er der 1 times gratis parkering, hvilket gælder hele indre by, mens der på større parkeringspladser tillades 3 timer gratis. Du finder 550 gratis p-pladser i parkeringshuset ved trækbanen, hvor der er 3 timers gratis parkering ( Husk p-skive)..

Offentlig transport

Benytter du dig af offentlig transport, finder du iRepair kun 350 meter fra Helsingør Station, hvor både regional toget og lokalbanen stopper.

Find vej med Rejseplanen

S-tog: B – C – H
Bus: 4A – 18 – 26 – 132 – 133

Kontakt Valby
Telefon:
E-mail:
kundeservice@irepair.dk
Adresse:
Stengade 12, 3000 Helsingør
Åbningstider
Man – Tor:
10:00 – 17:30
Fredag:
10:00 – 18:00
Lørdag:
10:00 – 15:00
Søndag:
Lukket

Vi holder lukket 23/12 – 26/12, samt 30/12 & 31/12

  Parkeringsforhold
Fra 15 min. gratis
Offentlig transport
Bus: 4A, 18, Valby Station
Copyright 2010 - 2017 iRepair