iRepair Valby

Hos iRepair i Valby er vi yderst garvede inden for reparationer af alt fra: iPhone, iPads, iPod, Mac og PC. Så hvis du leder efter branchens dygtigste teknikere, som kan reparere elektronik, så er det iRepair i Valby, du skal kontakte.

Mobil reparation Valby

En af vores spidskompetencer er reparation af mobiltelefoner, iPhones og smartphones. Du kan derfor være sikker på, at uanset hvilken telefon du har, så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan for at udbedre den tekniske fejl eller skade. De mest almindelige reparationer er skærm reparationer på iPhone 6 og iPhone 7. Vi tror, det skyldes, at mange folk ikke er forsigtige nok med deres iPhones. Dette resulterer typisk i, at folk taber deres iPhone – fra en tilpas nok højde – så skærmen i større eller mindre omfang bliver skadet.
Alle vores iPhone reparationer bliver udført af landets dygtigste teknikere. Hvis du ikke har en iPhone, så er vores teknikere lige så garvede til at reparere andre smartphones herunder: LG, Samsung, Huawei, Nokia, Sony
mv.

Computer reparation Valby

I vores værksted på Valby Langgade foretager vi også reparationer af computere; både PC’er og Macbooks. Vi foretager et væld af forskellige reparationer som: reparation af harddisk, reparation af strømforsyning, hjælp til sikkerhedskopiering, installation af software, ram udskiftning, optimering af ydeevne og meget andet. Vores teknikere har mange års erfaringer i reparationer af PC’er samt reparationer af Mac computere.

Se alle vores Computer og Mac reparationer her

Landets bedste service hos iRepair Valby

Hos iRepair i Valby har vi efterhånden fået mange loyale kunder. Vi mener, det skyldes, vi altid er yderst effektive med alle vores reparationer. Som udgangspunkt efterstræber vi nemlig, at en reparation i gennemsnit ikke skal tage længere tid end 1 time. Således kan du hurtigt få dit elektronik igen. Alligevel kan der forekomme reparationer som tager længere tid, og derfor skal du altid tjekke din reparations vejledende reparationstid på én af vores landingssider.
Alle vores teknikere er uddannede, og derudover er vores værksted i Valby sikret imod statisk elektricitet, så dit elektronik er beskyttet 100%. Hvis du ikke bor i nærheden af vores værksted i Valby, har du også mulighed for at sende din reparation til os, hvorefter vi reparerer din iPhone, iPad, Mac computer mv. Når reparationen er overstået, vil du modtage en faktura fra os, hvorefter vi sender varen retur til dig.

Du er altid velkommen hos iRepair.

Vi ligger Valby langgade 68, 2500 Valby. Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os via kontaktformularen eller
ringe på 70 777 330.

Parkeringsforhold

Fra 1 marts har københavns kommune udvidet parkeringszonerne med en Gul zone, hvilket indebærer at der ikke længere er gratis parkering på Valby Langgade, men derimod koster 9 kr. pr. time. Er du villig til at gå 200 meter, kan du parkere i Spinderiets parkeringshus på Annexstræde 7 (2 timers gratis).

Offentlig transport

For dig der tager offentlig transport, har iRepair rigtig gode forbindelser.
Vi ligger kun 2 minutters gå gang fra Valby station, hvor bus 4A, 18, 26, 132 og 133 stopper.
For dig der tager toget, kan du tage S-togs linjerne B, C og H, samt IC og Regional toge.

Find vej med Rejseplanen

S-tog: B – C – H
Bus: 4A – 18 – 26 – 132 – 133

Kontakt Valby
Telefon:
E-mail:
kundeservice@irepair.dk
Adresse:
Valby Langgade 68, 2500 Valby
Åbningstider
Man – Fre:
10:00 – 18:00
Lørdag:
10:00 – 15:00
Søndag:
Lukket

Vi holder lukket 23/12 – 26/12, samt 30/12 & 31/12

  Parkeringsforhold
Fra 15 min. gratis
Offentlig transport
Bus: 4A, 18, Valby StationCopyright 2010 - 2017 iRepair