Macbook Air

Har din MacBook Air brug for et eftersyn? Er den gal med skærmen, eller trænger bundkortet til en reparation? Er tasterne på tastaturet blevet slidte, eller er den begyndt at tabe batteri lidt for hurtigt? Måske har SD-kortet brug for en udskiftning, eller også kan dit WIFI-modul ikke længere få forbindelse til internettet. Måske er du en af de fornuftige, der gerne vil have taget en backup af alle dine data, så du ikke mister noget, hvis din MacBook Air bryder sammen eller bliver stjålet.

Hvad end fejlen på din MacBook Air måtte være, så kan vi hos iRepair finde den og tilbyde den rette reparation, så du ikke skal investere i en helt ny MacBook.

Vi kan også hjælpe dig med at diagnosticere din MacBook Air, hvis du ikke er sikker på, hvad fejlen kommer af. Vores uddannede teknikere kan klare de fleste reparationer inden for få timer og bruger kun originale reservedele af højeste kvalitet. Din MacBook Air vil blive så god som ny, og i de fleste tilfælde kan du få den med hjem igen samme dag eller dagen efter.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Reparationer