MacBook Air 11" (2010-2015)


Er den gal med din MacBook 11”? Har du spildt væske ud over tastaturet, eller er tasterne blevet slidte? Har du tabt din MacBook 11”, og skal du derfor bruge en ny bundplade? Kan den ikke længere oprette forbindelse til WIFI? Måske bliver din MacBook meget varm, når du bruger den, og så er det højst sandsynligt blæseren, der trænger til en kærlig hånd.

Uanset hvilken reparation, der skulle være nødvendig for at forlænge levetiden på din MacBook Air 11”, så kan vi hos iRepair sørge for, at du ikke skal ud og investere i en helt ny MacBook. Selv hvis du endnu ikke er sikker på, hvad fejlen på din MacBook Air 11” kommer af, kan vores dygtige teknikere diagnosticere den og tilbyde den rette reparation.

Vi har butikker i hhv. Helsingør og Valby, og har du ikke mulighed for at give os et besøg, kan du også nemt sende din reparation til os med posten, og så kan vi i de fleste tilfælde klare reparationen inden for 24 timer.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 15 resultater

Reparationer