MacBook Air 13" (2009)

Trænger din MacBook Air 13” 2009 model til at blive repareret? Har du problemer med ladestikket, eller skal du have fat i en ny oplader? Taber den batteri lige med det samme, eller bliver den brændende varm, når du bruger den?

Hos iRepair kan vi hjælpe dig med en reparation af din MacBook Air 13” 2008-2009 model, uanset hvilken type reparation, den måtte kræve. På vores værksted kan vores uddannede teknikere udstyre den med nye reservedele eller reparere dem, der er gået i stykker.

Vil du bare gerne sikre dig, at du ikke mister noget data i tilfælde af, at din MacBook skulle brænde sammen, kan vi også hjælpe dig med at tage en backup af alle dine filer eller gendanne mistet data fra din defekte SSD disk.

Hos iRepair er vi altid klar til at hjælpe med vejledning, når den rigtige reparation skal findes. Vi arbejder udelukkende med originale reservedele og kan klare de fleste reparationer inden for få timer.

Besøg en af vores butikker i enten Valby eller Helsingør eller indsend din MacBook Air 13” 2009 model via. posten.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 7 resultater

Reparationer