MacBook Pro

Kan du ikke finde ud af, hvad der er galt med din MacBook Pro? Eller er det skærmen, der er i stykker og har brug for en udskiftning? Er den blevet tabt og har brug for at få repareret hele kabinettet? Måske skal harddisken opgraderes eller bundkortet repareres.

Hos iRepair kan vores uddannede teknikere vejlede dig i at finde den rigtige reparation til din MacBook Pro. Vi har mange års erfaring inden for reparation af MacBook i alle modeller og kan klare de fleste reparationer på få timer. Du vil i de fleste tilfælde kunne få din MacBook Pro med hjem igen samme dag eller dagen efter.

Uanset om det er WIFI-kortet, højttaleren eller DVD drevet, den er gal med, er der ingen grund til at investere i en helt ny MacBook Pro. Hos iRepair kan vi nemt reparere fejlen og tilbyder altid en garanti på reparationen.

Du kan vælge at indlevere din MacBook Pro via. postforsendelse, eller du kan besøge vores butikker i hhv. Valby og Helsingør.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Reparationer