MacBook

Driller din MacBook? Er den begyndt at tabe batteri rigtig hurtigt, eller skal ladestikket skiftes? Måske er skærmen gået i stykker, eller måske har tastaturet været udsat for væskeskade.

Måske ved du slet ikke, hvad der er i vejen med din MacBook? Hvis din MacBook er begyndt at blive langsommere, eller har fået svært ved at køre nogle af dine programmer, kan det skyldes en systemfejl, som ikke kan være let at løse på egen hånd.

Uanset hvilken fejl din MacBook skulle have, kan vi hos iRepair hjælpe med at diagnosticere den og tilbyde den rette reparation. Vores uddannede teknikere har mange års erfaring inden for reparation af MacBooks og kan reparere alle modeller.

Besøg vores butik i Valby eller Helsingør og lad os vejlede dig i, hvilken reparation der skal til. Har du ikke mulighed for at besøge vores butikker, kan du vælge at indlevere din reparation via. postforsendelse.

Vi har mange forskellige reservedele på lager, så de fleste reparationer kan påbegyndes med det samme. Kræver din reparation reservedele, som ikke er en lagervare, bestiller vi dem blot hjem til vores værksted. Alt efter typen af reparation – og hvilke reservedele, der kræves – kan reparationstiden variere. De fleste reparationer kan vi dog klare inden for et par dage.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Reparationer