MacBook 13" Unibody (2008)

Trænger din MacBook 13” Unibody til en reparation? Har du tabt den på gulvet og har brug for et nyt topcase med tastatur eller en ny bundplade? Driller DVD drevet og vil ikke tage imod nye discs eller skubbe en disc ud? Måske er det trackpad’en, den er gal med, eller også er din MacBook begyndt at tabe batteri rigtig hurtigt.

Uanset hvad din MacBook 13” Unibody skulle fejle, kan vores uddannede teknikere hjælpe dig med at finde den helt rette reparation, så du ikke skal ud og bruge en formue på en ny MacBook.

Hos iRepair kan vi også hjælpe med en fejlfinding af problemet, hvis du ikke ved, hvad der er galt med din iPad. Vi kan også hjælpe dig med at tage en sikkerhedskopi af alle dine data, hvis du gerne vil være sikret ved eventuelt tyveri eller nedbrud.

Alle vores reservedele er originale og af højeste kvalitet. Vi er eksperter i reparation af MacBooks og kan klare de fleste reparationer inden for få timer. Du kan altså få din MacBook 13” Unibody med hjem igen samme dag eller dagen efter.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 10 resultater

Reparationer