MacBook 13" (2009-2010)

Er der fejl på din MacBook 13”? Skal den bruge en ny oplader, eller er skærmen gået i stykker? Har du brug for at få den opgraderet dine RAM, eller har du softwarerelaterede problemer?

Hvis du har softwarerelaterede problemer med din MacBook 13”, kan det for eksempel skyldes, at installationen af software ikke er kompatibel med programmer fra eksterne producenter. Hos iRepair kan vores uddannede teknikere hjælpe med en systemgendannelse eller en installation af den nyeste version af macOS High Sierra.

Uanset hvilken reparation din MacBook 13” kræver, kan vi hos iRepair skaffe de rigtige reservedele. Hvis du ikke kender fejlen på din MacBook 13” på forhånd, kan vi også lave en fejlfinding og dernæst give et nyt tilbud på den rette reparation.

Vi har butikker i hhv. Valby og Helsingør, og har du ikke mulighed for at give os et besøg, kan du altid vælge at indlevere din MacBook 13” via. postforsendelse.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 9 resultater

Reparationer