MacBook Air 13" (2020)


Er der noget galt med din MacBook Air 13”? Er du ved at være træt af, at batteriet ikke kan holde uden strømforsyning, eller kan ladestikket til din MagSafe oplader ikke længere få forbindelse til opladeren? Måske trænger opladeren også til en udskiftning, eller også er det højttaleren, den er gal med.

Uanset om din MacBook Air 13” skal have repareret sin trackpad, tastaturet, skærmen eller bundpladen, kan de dygtige teknikere klare de fleste reparationer inden for få timer.

Vi kan også hjælpe dig med at finde fejlen på din MacBook Air 13”, hvis denne ikke kendes, eller vi kan hjælpe dig med en sikkerhedskopiering af dine data, så du ikke risikerer at miste dem.

Vi bruger kun reservedele, som er originale og af høj kvalitet. Besøg vores butikker i Valby eller Helsingør og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige reparation. Bor du længere væk, kan du også nemt vælge at indlevere din MacBook Air 13” via. postforsendelse, og så kan vi i de fleste tilfælde klare reparationen inden for 24 timer.

Tag kontakt til os

Du er altid meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook. Vi aftaler altid en maks pris, så du ikke får nogen pludselige omkostninger. Tag kontakt til os på tlf: 70 777 330, via chatten nederst til højre eller udfyld vores kontaktformular.

Viser alle 2 resultater

Reparationer